Anto Đapić: “Moram dati alternativu biračima hrvatske desnice”

Thursday, March 20th, 2014 @ 4:18PM

Đapić je najavio i da će uskoro u Zagrebu biti održan izvještajni sabor Nezavisne liste poslije čega će krenuti u izbornu kampanju za EU parlament.

Na svibanjskim izborima za EU parlament među brojnim političkim strankama i koalicijama naći će s se i Nezavisna lista Ante Đapića.

Podružnica ove liste za Vukovarsko – srijemsku županiju osnovana je u Iloku gdje je Đapić rekao da je to tek početak širenja Nezavisne liste te da planira još jedan povratak na političku scenu Hrvatske. – Kao što sam u Osijeku pokazao da imam energije i snage polučiti dobar rezultat zbog vjerodostojnosti programa koji sam zagovarao mislim da isto tako na razini cijele Hrvatske moram dati alternativu biračima hrvatske desnice da mogu glasati za onu političku opciju sa kojom sam na čelu HSP-a prije dvadesetak godina gradio program nacionalne desnice – rekao je Đapić.

Smatra kako i u Vukovarsko – srijemskoj županiji može okupiti značajno izborno tijelo jer, kako je rekao, birači hrvatske desnice žele alternativu. Govoreći o planovima najavio je da će sa predsjednicima temeljnih ogranaka Nezavisne liste, koji su bili i članovi izvornog HSP-a od prije 15-ak godina, uspjeti polučiti dobar izborni rezultat. Đapić je najavio i da će uskoro u Zagrebu biti održan izvještajni sabor Nezavisne liste poslije čega će krenuti u izbornu kampanju za EU parlament.
 
(Večernji list, 15.3.2014)

Posted by
Categories: MEDIJI - Tisak
Tags: , , , , , , , , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!