Anto Đapić čestitao slavnu obljetnicu osnutka HVO-a

Sunday, April 7th, 2019 @ 9:36PM

Hrvatski narod i svakoga hrvatskog čovjeka želimo podsjetiti i čestitati mu slavnu obljetnicu osnutka HVO-a, oružane organizirane sile pred srpskom a kasnije i muslimanskom agresijom u BiH.

Dana 7. travnja se navršava 27 godina utemeljenja tih slavnih postrojbi hrvatskog naroda, koje su uz goleme žrtve obranile životne prostore i pravo na slobodu koju i danas baštinimo i uživamo.

Mi iz stranke DESNO želimo još jednom naglasiti da je HVO bio neraskidiva sastavnica oružanih oslobodilačkih snaga ukupnog hrvatskog naroda, svakoga Hrvata bez izuzetka, i univerzalnog civilizacijskog prava na njegovu slobodu.

Zato izražavamo svoj ponos i prije svega svoju zahvalnost sinovima i kćerima našega naroda u BiH, a hrvatski narod u cjelini pozivamo da nikada ne zaborave najslavnije trenutke svoje prošlosti.

Bez oslonca na tu stijenu hrvatski narod nikada neće biti čvrst, nepobjediv i vječan.  Koliko god našu stijenu istine neprijateljske silnice šibale, vjetrovi i kiše ispirale, a u kojoj usprkos tome dok smo živi i gdje god nas životni putovi odveli, jedino možemo imati čvrst oslonac, mi smo nepobjediv narod ako su naša sjećanja i ponos ta stijena.
A bila je, bit će i tako mora ostati, napisao je Predsjednik stranke DESNO, Anto Đapić.

(kamenjar.com, 7.04.2019.)

Posted by
Categories: MEDIJI - Portali
Tags: , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!