PRVA SJEDNICA GLAVNOG ODBORA

Thursday, February 1st, 2018 @ 4:27PM

Konstituirajuća sjednica Glavnog odbora Demokratskog saveza nacionalne obnove (DESNO) održana je u subotu, 27.1.2018. u stranačkim prostorijama u Osijeku. Sjednicu je otvorio predsjednik stranke Anto Đapić, osvrnuvši se na rad u protekloj godini te izrazivši veliko zadovoljstvo osnivanjem ovog novog tijela.

Potom je riječ dao Vedranu Novokmetu, dopredsjedniku stranke, koji je vodio sjednicu. O  dopunama Statuta govorio je glavni tajnik Vlado Jukić. Izvješća o radu svojih tijela tijekom protekle godine dali su Hrvoje Kralj, predsjednik Nadzornog odbora, Stipan Vuković, predsjednik Stegovnog suda i Ivana Dimić, predsjednica humanitarne organizacije “Hrvatskoj od srca” (HOS).

DESNO glavni odbor 3

Financijsko izvješće za 2017. podnio je dopredsjednik Vedran Novokmet, dok je drugi dopredsjednik Damir Petkov govorio o reorganizaciji i ciljevima stranke za tekuću godinu. Potkraj sjednice predsjednik Anto Đapić iznio je konkretne planove za širenje stranke na druge dijelove Hrvatske.Tijekom cijele sjednice prevladavalo je optimistično ozračje i čvrsto uvjerenje u bolju budućnost stranke.

  DESNO glavni stan 2 DESNO glavni odbor 5 DESNO glavni odbor 6 DESNO glavni odbor 7

Posted by
Categories: Hrvatska, Vijesti
Tags: ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!