Anto Đapić kandidat za gradonačelnika Osijeka

Monday, February 20th, 2017 @ 10:04PM

Predsjednik Demokratskog saveza nacionalne obnove (Desno) i predsjednik osječkog Gradskog vijeća Anto Đapić danas je najavio kako će se na svibanjskim lokalnim izborima kandidirati za osječkog gradonačelnika.

 Predstavljajući kandidaturu Đapić je ocijenio kako na čelu Osijeka treba biti osoba koja je iskusan politčar, politički menadžer i dobar komunikator, a što je, kako drži, dokazao obnašajući u dva navrata dužnost osječkog gradonačelnika i aktualnog predsjednika Gradskog vijeća.

 “Osijek nema vremena za eksperimente i lutanja nego treba odlučnu i čvrstu političku ruku koja će znati kvalitetno upravljati gradom. Dokazano sam bio iznimno uspješan gradonačelnik, a kao predsjednik gradskog vijeća pokazao sam iznimne sposobnosti političke komunikacije koja je sadašnju gradsku upravu dovela do kraja mandata”, istaknuo je to danas Anto Đapić koji je najavio utrku za mjesto gradonačelnika Osijeka.

Uz slogan “Dokazano” najavio je, među ostalim, da će vratiti besplatan javni prijevoz za umirovljenike, nagrađivanje izvrsnosti maturanata (odličnima nagrada od tisuću kuna), naknadu od 4 tisuće kuna za svako rođeno dijete te pretvaranje Osijeka u velesajamski grad. Najavio je i proširenje tramvajske mreže od Zelenog polja do Bikare i od Mačkamame do Centralnog groblja.

 Drži kako gradonačelnik mora imati snažnu moć komunikacije s političkim suradnicima, ali i protivnicima te da je kao aktualni predsjednik osječkog Gradskog vijeća “pokazao iznimnu vještinu političke komunikacije”.

 Od politika, koje će realizirati ako bude izabran, Đapić je najavio i snažan razvoj do sada neispunjenih potencijala turizma i obrtništva u gradu.

(hrt.hr, 18.02.2017.)

Posted by
Categories: MEDIJI - Portali, Vijesti
Tags: , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!