HDZ sa sadašnjim vodstvom više nije desnica

Saturday, September 3rd, 2016 @ 9:52PM

Kandidati Domovinske koalicije koju čine stranke HSP AS, DESNO, HKDU, USP i HDS kampanju su nastavili u četvrtima grada Osijeka Retfali i Gornji grad, gdje su biračima predstavili izborni program Domovinske koalicije, jedini realni politički program koji Hrvatskoj može omogućiti izlazak iz moralne, socijalne i gospodarske krize. Večer su proveli u Laslovu gdje su prije predizbornog skupa, održali tiskovnu konferenciju.
Anto Đapić, predsjednik stranke DESNO i prvi na listi Domovinske koalicije u 4. izbornoj jedinici istaknuo je kako je Domovinska koalicija jedina desna, pravaška i demokršćanska koalicija koja ima političku snagu, ljude, znanje ali i gotova zakonska rješenja koji jamče napredak Hrvatsk
e.

„Samo Domovinska koalicija u Saboru može snažno štititi nacionalne interese, a ne Bruxellesa ili nekih drugih centara moći. HDZ sa sadašnjim vodstvom više nije desnica a nije ni demokršćanska stranka, bez obzira koliko nas u to nastoje uvjeriti bezobrazno skupom izbornom kampanjom. Vodstvo HDZ-a bi po svom svjetonazoru moglo biti i na čelu SDP-a. Zato bi svaki birač desne, pravaške i demokršćanske orijentacije svoj glas trebao dati Domovinskoj koaliciji. Zbog sebe, zbog svojih uvjerenja, zbog budućnosti svoje djece i Hrvatske!“ – rekao je Anto Đapić.

Rast popularnosti stranke DESNO vidi se i po svakodnevnom pristupanju novih članova pa je tako  nakon predizbornog skupa osnovan ogranak stranke u Laslovu koji će u idućem periodu voditi Everin Pardon kao predsjednik, Davor Đunda kao dopredsjednik te Đuro Jarabek kao tajnik podružnice.

Posted by
Categories: Hrvatska, IZBORI-2016, Vijesti
Tags: , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!