DESNO U SPLITU

Monday, August 29th, 2016 @ 8:41PM

Stranka DESNO započela je svoj politički rad u Splitu osnivanjem podružnice DESNO Split na osnivačkom zboru koji se održao 28.08.2016. u Splitu. To je još jedan pokazatelj dobrog političkog rada i popularnosti stranke u cijeloj Hrvatskoj. Sve više Hrvatica i Hrvata prepoznaje u programu i radu stranke one vrijednosti koje jedine mogu pomoći Domovini u nacionalnoj obnovi i gospodarskom prosperitetu.

Za predsjednika podružnice izabran je Nikša Samardžić, za zamjenika predsjednika Marinko Giljanović, a za tajnicu Marija Samardžić. U predsjedništvo podružnice izabrani su Šime Ćićo Negotić, Petar Brkan, Jakov Rudan i Josip – Čedo Nazlić.
Predsjednik podružnice DESNO Split, Nikša Samardžić istaknuo je kako bi splitski i hrvatski gospodarski razvoj trebao biti temeljen na malom i srednjem poduzetništvu sa uravnoteženim odnosom interesa između radništva i poduzetništva.
„Stranka DESNO i Domovinska koalicija zalagat će se za ukidanje administrativnih prepreka malim i srednjim poduzetnicima što je dio našeg gospodarskog programa „Hrvatska prijatelj poduzetniku“ – rekao je Nikša Samardžić.

Svjesni koliku su štetu grad i građani Splita pretrpili zbog lošeg, nepoštenog i neučinkovitog političkog vodstva, izabrani dužnosnici spremni su svoja znanja i sposobnosti iskoristiti za boljitak Splita i Hrvatske. Sa zbora podružnice Split poslana je poruka kako glas za DESNO, Domovinsku koaliciju i listu broj 4 građanima je sigurniji nego novac u trezorima Hrvatske narodne banke!

U nazočnosti Petra Milavića, povjerenika za Splitsku županiju i Damira Banića glavnog tajnika stranke određeni su ciljevi za iduće razdoblje: aktivan rad na povećanju članstva i širenju stranke, jačanje medijske eksponiranosti kroz različite oblike društvenog rada, kao i problematika gorućih pitanja hrvatskog društva: nezaposlenost, iseljavanje, demografska obnova i aktualni lokalni problemi u Splitu.

Posted by
Categories: Hrvatska, IZBORI-2016, Vijesti
Tags: , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!