Zalažemo se za zaštitu braka kao zajednice jednog muškarca i jedne žene

Sunday, August 28th, 2016 @ 1:35AM

Domovinska koalicija koju čine DESNO, HSP AS, USP, HKDU dr. Marko Veselica i HDS službeno su u Đakovu predstavili listu kandidata i Program s kojim će izaći pred birače za 4. izbornu jedinicu. Listu Domovinske koalicije za 4. izbornu jedinicu predstavili su Anto Đapić predsjednik stranke DESNO, Vedran Novokmet dopredsjednik stranke i Slavko Raić, član predsjedništva i predsjednik podružnice Đakovo.

Vedran Novokmet posebno je naglasio kako je vjera temelj nacionalne obnove hrvatskog društva a stranka DESNO se zalaže za donošenje zakona koji će promicati obiteljske vrijednosti, zaštitu braka kao zajednice jednog muškarca i jedne žene te pravo na život od začeća do prirodne smrti, što uključuje protivljenje pobačaju i eutanaziji.

Nakon predstavljanja kandidati su nastavili druženje s biračima u centru Đakova. Anto Đapić istaknuo je kako ovakva topla dobrodošlica stanovnika Đakova obavezuje sve kandidate i volontere Domovinske koalicije na još aktivniji rad kako bi se Saboru našlo što više zastupnika desne orijentacije jer su oni jedini jamac zaštite nacionalnih interesa.

Slavko Raić pohvalio se kako je u Đakovu broj članova stranke DESNO svakoga dana sve veći jer su građani prepoznali DESNO kao istinsku, pravu  hrvatsku desnicu.

Posted by
Categories: Hrvatska, IZBORI-2016, Vijesti
Tags: , , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!