Jedino ministarstvo demografske obnove može zaustaviti starenje i izumiranje Hrvatske!

Saturday, August 27th, 2016 @ 1:24AM

Kandidati Domovinske koalicije u 4. izbornoj jedinici predvođeni nositeljem liste i predsjednikom stranke DESNO Antom Đapićem družili su se s biračima u Osijeku u Gornjem gradu. Anto Đapić istaknuo je kako Slavoniji i Hrvatskoj prijeti izumiranje, stanovnika je sve manje i sve smo stariji.

„To je jedan od najvažnijih problema jer ako ne preokrenemo taj negativni trend, niti jedan gospodarski ili ekonomski program neće biti uspješan. Niti jedna dosadašnja vlada tom problemu nije pristupila ozbiljno, dijelom zbog njihove nesposobnosti a dijelom nezainteresiranosti. Pojedinačne mjere koje su provodili bile su isključivo u predizborne i promidžbene svrhe. Stranka DESNO i Domoljubna koalicija predlaže osnivanje zasebnog Ministarstva demografske obnove a cilj koji želimo postići je 5 milijuna stanovnika do 2025 godine. Samo ozbiljan, sistematski pristup s nizom mjera koje prelažemo u našem programu može u budućnosti spriječiti izumiranje i starenje stanovništva“ završio je Đapić.

Druženje je nastavljeno pitanjima i prijedlozima birača koje će stručni timovi stranke DESNO analizirati te ugraditi u programe i prijedloge zakonskih rješenja.
Druženje s biračima Domovinske koalicije sutra se nastavlja u Đakovu

Posted by
Categories: Hrvatska, IZBORI-2016, Vijesti
Tags: , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!