Domovinska koalicija predstavlja sve nositelje lista, evo gdje i kad

Friday, August 19th, 2016 @ 12:42AM

Iako su neke medijski favorizirane liste i kandidati već zauzeli medijski prostor i prije službenog početka kampanje nadamo se kako ćete početak naše kampanje popratiti na korektan način.
Domovinska koalicija koju čine HSP AS, DESNO, USP, HKDU dr. Marko Veselica i HDS službeno započinje svoju kampanju za predstojeće parlamentarne izbore 19.08.2016. (petak) s početkom u 10,30 sati u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana. Tom prigodom predstavit ćemo sve nositelje izbornih lista u svim izbornim jedinicama, priopćeno je iz te koalicije.
Mjesto održavanja tiskovne konferencije nije slučajno odabrano nego upravo zbog simbolike kojom želimo ukazati na degradaciju ne samo utemeljitelja moderne, suverene, nezavisne i samostalne hrvatske države, nego i na činjenicu kako je Domovinska koalicija jedina politička opcija koja svoj nastup na ovim izborima temelji na tri politička stupa i njihovim programima, dr. Anti Starčeviću, Stjepanu Radiću i dr. Franji Tuđmanu.

Države i narodi s demokratskom tradicijom imenuju svoje glavne gradove (Washington, SAD) ili najistaknutije trgove i mjesta prema imenima svojih prvih predsjednika. Mi u Zagrebu, međutim, imamo dva trga koji se zovu po američkim predsjednicima, a svom prvom predsjedniku dali smo livadu koja je dio nekadašnje staze za vježbanje strojnog koraka tzv. JNA, a da na cijelom tzv. Trgu, pa ni u cijelom glavnom gradu svih Hrvata, nema niti jedne adrese ili kućnog broja s imenom dr. Franje Tuđmana.

Iako su neke medijski favorizirane liste i kandidati već zauzeli medijski prostor i prije službenog početka kampanje nadamo se kako ćete početak naše kampanje popratiti na korektan način, piše u priopćenju koje potpisuju glasnogovornik mr. sc. Miroslav Rožić i predsjednik Izbornog stožera Pero Ćorić.


(direktno.hr, 19.08.2016.)

Posted by
Categories: IZBORI-2016, MEDIJI - Portali

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!