DESNO objavilo s koje tri stranke idu na izbore, pozivaju sve istomišljenike

Friday, July 15th, 2016 @ 9:34PM

Uvjereni smo kako će ovaj savez odgovoriti izazovu izvanrednih parlamentarnih izbora u rujnu i polučiti rezultat, koji će omogućiti snažno sukreiranje hrvatske političke scene, stoji u priopćenju.
Nakon što je najavljeno, stranka DESNO objavila je s kojim strankama ide zajednički na parlamentarne izbore.

“Ocjenjujući opće stanje hrvatske države i društva vrlo teškim i složenim, naše četiri stranke odlučile su u skladu sa svojom odgovornšću pozvati sve pravaške i demokršćanske organizacije, te pojedince na okupljanje”, stoji u zajedničkom priopćenju.

“Demokratski savez nacionalne obnove – DESNO, Hrvatska kršćanska demokratska unija – HKDU, Hrvatska demokratska stranka – HDS i Ujedinjena stranka prava – USP smatraju kako ujedinjeno pravaško-demokršćanski savez jedini može izgraditi alternativu političkim opcijama koje su dovele našu državu i narod na rub ponora kako u materijalnom i demografskom, tako i u duhovnom smislu. Naš savez sklopljen je na načelima otvorenosti i ravnopravnosti, a bez supremacije bilo koje stranke ili pojedinca, jer je to načelo koje omogućava široki savez i ostalim strankama i pojedincima pravaško-demokršćanske opcije s kojima ćemo razgovarati u nadolazećim danima.

Uvjereni smo kako će ovaj savez odgovoriti izazovu izvanrednih parlamentarnih izbora u rujnu i polučiti rezultat, koji će omogućiti snažno sukreiranje hrvatske političke scene. Hrvatska javnost očekuje od svih nas osobnu odgovornost i državnotvorno djelovanje”, stoji u priopćenju koje poptisuju Anto Đapić (DESNO), Dean Golubić (HKDU), Nina Bobinac (HDS) i Antun Kljenak (USP).

( direktno.hr, 15.07.2016.)

Posted by
Categories: MEDIJI - Portali
Tags: , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!