‘Ako je ikada bio trenutak za zatomljivanje egoizma, sad je’

Tuesday, July 12th, 2016 @ 11:02PM

Ako je ikada bio trenutak zatomljivanja vlastitih taština i egoizama među vodećim ljudima pravaško-demokršćanske orijentacije, onda je to upravo sada, poručuje Đapić.
Stranke pravaške i demokršćanske orijentacije okupljaju se i planiraju zajednički izlazak na parlamentarne izbore. Stvara se, tako, hrvatski nacionalni savez sa obnovu Hrvatske. Priopćio je to Anto Đapić, čelnik stranke Desno.

- Četiri stranke već su se odlučile na zajednički nastup, tri stranke o zajedničkom nastupu odlučuju na svojim tijelima, a s još nekoliko njih se razgovara – izvijestio je Đapić. Poziva sve stranke slične orijentacije na “zatomljivanje vlastitih taština i stvaranje snažne alternative političkim opcijama koje su dovele Hrvatsku na rub ponora”.
– Sve naše razlike i problemi iz naše političke i životne prošlosti nevažni su i potpuno nevrijedni u odnosu na odgovornost koju imamo za izbore u rujnu.

Ako je ikada bio trenutak zatomljivanja vlastitih taština i egoizama među vodećim ljudima pravaško-demokršćanske orijentacije, onda je to upravo sada. Razgovorima treba pristupiti bez ikakvih preduvjeta sa samo jednim ciljem: sjesti i dogovoriti se – poručio je Anto Đapić.(slš)

(Večernji list, 12.07.2016.)

Posted by
Categories: MEDIJI - Portali
Tags: , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!