Održali smo radni skup u Đakovu

Thursday, May 5th, 2016 @ 2:37PM

U Đakovu je održan radni i svečani skup Demokratskog saveza nacionalne obnove (DESNO) povodom konstituiranja i uspostave ogranaka u općinama i gradskim četvrtima Đakova. Skupu je nazočio i predsjednik Anto Đapić uz riječi podrške i pohvale na odazivu više od stotinu uzvanika te je zahvalio svim  novim članovima kojih je već sada više od tri stotine.


“Prisjećajući se početaka od prije nekoliko mjeseci kada smo započeli aktivnosti na području grada Đakova i pripadajućih općina, možemo se pohvaliti velikim odazivom i iskazanim zanimanjem za članstvo u stranci DESNO. Evidentno je da su građani prepoznali program stranke i odlučnost da ne želimo biti niti jednoj vlasti “kozmetika” već odlučan čimbenik u djelovanju i izgradnji naše Domovine u kojoj će svi građani moći živjeti dostojno životom čovjeka, a mladima omogućiti napredak i prosperitet bez odlaska u strane zemlje” –  istaknuo  je u svojem govoru Anto Đapić.


Nazočne na skupu pozdravili su dopredsjednik stranke Vedran Novokmet i predsjednik Gradske organizacije DESNO Đakovo i povjerenik županijske organizacije Slavko Raić. Skup su svojom nazočnošću uveličali i članovi užeg rukovodstva stranke kao i predsjednik Saveza udruga dragovoljaca HOS-a  Borislav Barišić.

Novoizabranim predsjednicima, dopredsjednicima, tajnicima ogranaka te članovima stranke poručeno da će u svom radu imati punu podršku i pomoć vodstva stranke kako bi još većem broju simpatizera omogućili članstvo i djelovanje u Demokratskom savezu nacionalne obnove. Skup je nastavio sa radom i druženjem u ugodnoj i veličanstvenoj atmosferi te zahvaljujemo svima na dosadašnjem radu i rezultatima koji su nam poticaj za buduće djelovanje.

Posted by
Categories: Vijesti, Županije
Tags: , , , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!