Za listu br.11, listu Demokratskog saveza nacionalne obnove!

Saturday, November 7th, 2015 @ 12:52AM

Drage biračice, dragi birači

Tijekom posljednjih tjedana smo se definitivno mogli uvjeriti da je Hrvatskoj nedostajala jedna desna snaga, koja se dosljedno drži svojih načela i koja govori istinu svom hrvatskom narodu, ma koliko ona ponekad bila bolna.

Na izborima za Hrvatski sabor od 8.11.2015. ne računamo samo na glasove svojih članova i simpatizera, nego i na one dosad stranački neopredijeljenih; njima s našom listom pružamo jednu ozbiljnu alternativu nasuprot dvaju blokova, koja se međusobno uglavnom razlikuju po svojoj promičbenoj boji, a znatno manje po svom političkom sadržaju i ponašanju. I jedni i drugi su se bezbroj puta iskompromitirali, ne slijedeći dosljedno hrvatske nacionalne interese.

Poklonite nam vaše povjerenje i dajte nam vaš glas da Hrvatsku učinimo ponosnom zemljom sretnih ljudi i prosperirajućeg gospodarstva! Izborna utakmica za nas još traje, premda nam ankete obećavaju odlične rezultate. Doista nam je važan svaki glas te vas pozivamo da ove nedjelje izađete u društvu vaše obitelji i vaših prijatelja na izbore i da svi skupa zaokružite listu br. 11, listu Demokratskog saveza nacionalne obnove (DESNO) predvođenu Antom Đapićem i Antom Prkačinom!

SRCEM ZA HRVATSKU!
Izborni stožer stranke DESNO

Posted by
Categories: Hrvatska, IZBORI 2015.
Tags: , , , , , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!