Prkačin: Nacionalnu i državnu politiku ponajbolje u Hrvatskoj razumijemo Anto Đapić i ja

Thursday, November 5th, 2015 @ 1:44AM

Danas su kandidati s liste br. 11 bili vrlo aktivni obilazeći Đakovo, Antonovac, Ernestinovo i Bilje, održavajući predizborne skupove i razgovarajući s biračima diljem IV. izborne jedinice.

Na predizbornom skupu u Antunovcu u emotivnom govoru Ante Prkačin kandidat na izbornoj listi stranke DESNO između ostalog je istaknuo:

„Nacionalnu i državnu politiku ponajbolje u Hrvatskoj razumijemo Anto Đapić i ja. Na prvom mjestu u ovom tenutku nam je katastrofalno stanje u gospodarstvu. A država  je prvenstveno u krizi zbog neznalica i diletanata koji je vode, a i ovi koji se spremaju preuzeti je nisu ništa bolji. A tek nakon neznalica, kriza je zbog lopova i lopovluka. Onaj koji Vam u ovom trenutku priča o velikom gospodarskom programu taj je neznalica, diletant i varalica. Onaj tko zna i ima viziju, gospodarske smjernice oporavka će Vam iznijeti u 3 minute. Ako mi uđemo u Sabor, mi ćemo odmah neznalicama reći da su neznalice a varalicama da su varalice. Preko noći se ne može gospodarstvo popraviti, ali se u roku tjedan dana može ispraviti loše i kretensko zakonodavstvo, a to je prvi preduvjet za razvitak gospodarstva.“

Anto Đapić, predsjednik stranke i nositelj liste napomenuo je:

„Za nacionalnu obnovu koja je neophodna u Hrvatskoj potrebno je vući snažne, odlučne pa i bolne mjere. Prvenstveno je potrebno uvesti red u zakonodavstvo, red u bankarskom sustavu na način da središnji bankarski sustav tj Hrvatsku narodnu banku stavimo pod ingerenciju Hrvatskog sabora,  promjena izbornog zakonodavstva te obnova poljoprivredne proizvodnje i uvođenje Hrvatskog standarda u poljoprivrednu proizvodnju.

Bez toga i dalje će nam vladati bankarski i uvoznički lobiji. A bez nas, o tim problemima u Hrvatskom saboru neće nitko progovoriti. I zato je Hrvatskoj potreban glas istine u Hrvatskom saboru, potrebni su zastupnici stranke DESNO u Saboru. I zato, glasajte za listu br. 11 u IV. izbornoj jedinici.“

Posted by
Categories: Hrvatska, IZBORI 2015., Vijesti
Tags: , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!