Hrvatskom saboru potreban je glas istine

Monday, October 26th, 2015 @ 2:44PM

„Hrvatskom saboru potreban je glas istine. Taj glas je nužan jer je u proteklom razdoblju utihnuo u Hrvatskom saboru“, istaknuo je Anto Đapić, predsjednik stranke DESNO u Đakovu na izbornom skupu stranke za IV. izbornu jedinicu.

„Potreban je političar koji će u Saboru reći istinu o stanju u gospodarstvu, o izbjeglicama i o Domovinskom ratu i koji će se suprotstaviti iskrivljavanju naše povijesti, kriminalizaciji hrvatskih branitelja kao i uništavanju obitelji i tradicionalnih vrijednosti.
A glas istine posebno je nužan kako bi progovorio o teškom ekonomskom položaju Hrvata, sustavnom i planskom uništavanju naše poljoprivrede i ostale proizvodnje.
Naša unutarnja politika trebala bi određivati vanjsku politiku Hrvatske, ali je upravo obrnuto. Mi smatramo da hrvatski političari moraju svome narodu govoriti istinu, što naši kandidati čine“, rekao je Đapić.

Izborni skup je nastavljen druženjem i razgovorima kandidata s građanima Đakova u kojem su, među ostalim, sudjelovali Vedran Novokmet, dopredsjednik stranke, i Slavko Raić, predsjednik podružnice DESNO u Đakovu.

Posted by
Categories: Hrvatska, IZBORI 2015., Vijesti
Tags: , , , , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!