Prkačin o Vulinu: Onaj koga garda u crnim odorama podsjeća na dimnjačare, treba u ludnicu

Tuesday, October 20th, 2015 @ 10:55AM

Prkačin o Vulinu: Onaj koga garda u crnim odorama podsjeća na dimnjačare, treba u ludnicu. 
“Brate, Vulin ga zabrljao s onom pričom o dimnjačarima!”

- Kad smo Ante Prkačin i ja razgovarali o onome što ćemo raditi, skoro smo izašli sa sloganom “Sve što vam kažu – lažu!”, no, odustali smo jer ne želimo nikoga vrijeđati – rekao je Anto Đapić na predstavljanju liste njegove stranke Desno. Na listi su osam žena, general, tri ratna vojna invalida, predsjednika Hrvatske akademije znanosti za dijasporu, a od zanimljivih imena, uz Prkačina je tu i Damir Petkov iz Švicarske.

Prkačin je istaknuo kako su ljudi poput njega i Đapića potrebni u saborskim klupama, a nije štedio Dragana Vulina, čelnika HDSSB-a.
- Brate, Vulin ga zabrljao s onom pričom o dimnjačarima! Onaj koga garda u crnim odorama podsjeća na dimnjačare, odmah treba ići u ludnicu – izjavio je Prkačin.Uđu li u Sabor i bude li “Milanović šef parade”, njemu će imati, dodao je, “tko što za reći”.

- Problem je dođe li na vlast Tomo Karamarko jer s desne državotvorne hrvatske strane njemu nitko osim nas nema što reći. Njih prvo treba učiti jer ne znaju. Oni imaju političku moć i činjenica je da će imati veliki broj mandata. E, kad bi imali toliku količinu i pameti, onda bi Ante sad šalovao i betonirao. Pristupit ćemo im kao stariji brat, vrlo ozbiljno i odgovorno, i posavjetovati ih – kazao je Prkačin.

(Večernji list, 19.10.2015.)

Posted by
Categories: IZBORI 2015., MEDIJI - Tisak
Tags: , , , , , ,

Do izbora za Hrvatski sabor

Provjerite datum kampanje!